RalfRegissör-kopia_test

Möt duon bakom satsningen

Duon Jini Sofia och Ralf träffades i samband med en inspelning för tolv år sedan och fann att samarbetet fungerade fantastiskt. Båda är lika fokuserade professionellt som att de värderar energin och glädjen i rummet under arbetet.

Jini Sofia började sin karriär som modell innan hon professionellt ställde sig bakom kameran 2003. Erfarenheten hur man poserar och agerar i rampljuset är en av hennes största tillgångar som porträttfotograf utöver hennes varma och personliga sätt att locka fram det bästa hos modellerna. Hon har fotograferat allt från de tävlande i Miss World till kreativa reklambilder, porträtt av personligheter och nya medarbetare.
Som flerfaldigt diplomerad stylist och Makeup Artist & Hair Stylist garanteras alla som hamnar framför linsen att få en touch av glamour och det lilla extra som lyfter det personliga varumärket till en helt ny nivå.

Besök hennes hemsida www.jinisofia.se/foretagsfotografering

Ralf Wiśniewski Löbel har genom åren som producent på PlayeMotion gestaltat hundratals politiker, forskare och ledare. De många åren som Management-konsult inom näringslivet gör att han når fram och vinner förtroende att regissera starka personligheter genom att tala samma språk och där lyfta fram individen bakom titeln - förbi mediaträning - till en autentisk framtoning som når fram och berör mottagaren.

Som äss i ärmen har han ett förflutet från musikalscenen, tidigare erfarenhet att koreografera shower och föreläser idag frekvent i presentationsteknik.